Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

NETTIJENKIT.COM

Esimerkkejä Suomeen tulleista autoista.

Impala Convertible 1968

Mercury 1949

Oldsmobile Cutlass 1969

Dodge Charger R/T 1970

Chevrolet Fleetline 1950

Chevrolet Impala 1967

Pontiac

Cadillac Convertible 1966 

Buick 1957

Camaro 1967

Buick Skylark 1970

Tähän on koottu muutamia kokemuksia auton Johnin kautta ostaneilta.

Vuodesta 2012 alkaen Johnin myymänä tai omia Ebay löytöjä hänen avustuksellaan on tullut jo yli 60 autoa Suomeen.

Toteutin syksyllä 2013 pitkäaikaisen unelmani hankkimalla ensimmäisen jenkkiauton harrastepelikseni. Olin auton etsintäni aikana yhteyksissä molempiin sekä Markoon että Johniin useamman kerran. Markolle ja Johnille voi myös ilmoittaa millaisen auton haluaa ja he kaivelevat ehdokkaita sinulle. Oman autoni kohdalla lopullinen valintani löytyi oman etsintäni johdosta, mutta lukuisia hyviä vaihtoehtoja tuli myös Johnin kautta. Kaikki yhteistyö + kaupanteko ja kuljetusten hoito suomeen sujui todella vaivattomasti.Luotettavaa, ammattitaitoista työtä ja nopeaa viestittelyä, siinä muutama sana tästä kaksikosta mainitakseni. Suosittelen olemaan yhteyksissä näihin herroihin mikäli jenkkiautokuume iskee, sillä näin teen minäkin myös mahdollisen seuraavan hankintani kanssa.

Lisätietoja: Impala1968(AT)outlook.com

Tilasimme Mercury -49 syksyllä 2012 Markon kautta/avustuksella. Auton kotiin saaminen vei hieman sovittua kauemmin, koska raju myrsky sotki aikataulua, mutta saimme kuitenkin autosta aina kiitettävästi väliaikatietoja. Tammikuun alussa 2013 auto kuitenkin saapui Suomeen ja se tuotiin aivan kotipihaan asti, kiitos siitä Markolle ja hyville vinkeille. Yhteistyö oli moittetonta ja olemme suositelleet tuttaville Aspergren/Aktinson kontaktien luotettavuutta. Seuraavakin auto tulee perheeseemme varmasti teidän kautta.

Kiitos

Marina ja Ari Koskela

Pitkään etsittyäni GM 68-72 vuoden muskelikorimallia, totesin, että kotimaan tarjonta oli vähäistä eikä hinta-laatusuhde ollut sitä mitä odotin. Katseet oli siis käännettävä laajemmalle, ja tässä kohtaan kuvaan tulivat John Atkinson sekä Nettijenkit/Marko A. Sopivan yksilön tultua myyntiin kaupankäynti oli sujuvaa ja John vastaili kysymyksiin aina heti. Marko tuki prosessia aina tarvittaessa, ja häneltä sai yksityiskohtaisia neuvoja esim. maksusuorituksen läpiviemiseksi. Rahti hoitui kokemuksen tuomalla rutiinilla tyylikkäästi laadukkailla rahtipalveluilla, Oldsi tuli vaurioitta perille. Autoon olen ollut tyytyväinen, ja voin suositella Johnia ja Markoa toimivana hankintakanavana.

slade69(at)armas.fi

040-9008724

Charger R/T 1970 hyvään kotiin, Marko ja John hoitivat homman todella upeasti, vuorokaudenajasta riippumatta. Kaikki epävarmuuden ja epätietouden hetket voitettiin helposti Markon rauhallisen, ymmärtäväisen ja kärsivällisen asiantuntemuksen avulla. Ja mikä mielenkiintoista, koko hoito MERKITTÄVÄSTI halvemmalla kuin mitä eräiltä muilta sain hinta-arvioita saman auton hankkimisesta. Isot kiitokset ja lämpimät suositukseni. Kimmo, Helsinki.a​

Etsin itselleni harraste autoa ja hakusessa oli Chevrolet Fleetline, suomesta ei oikein löytynyt varteenotettavia vaihtoehtoja, joten silmääni pisti nettijenkit sivusto.

Juteltuani Markon kanssa tulin vakuuttuneeksi, että hän on oikeilla asialla ja luotettava kaveri. Niin laitettiin haku päälle, sopivaa yksilöä ei kuitenkaan ihan heti löytynyt, mutta Markon hermot kestivät etsinnän ja lopulta löytyi se mieleinen.

Kaikki sujui niinkuin oli sovittu ja Marko piti minua todella hyvin tilanteen tasalla missä milloinkin mennään. Koko projekti sujui hienosti ja varmasti käytän jatkossakin Markon palvelua hyväkseni. Luotettavaa ja rehellistä kun on.

Suosittelen ja voihan minulle soittaa tai laittaa viestiä jos lisää haluaa kuulla.

Terveisin,

Teppo Kauramäki

040-548 3755

[email protected]

Moi! Oon Artsi Lahesta, tilasin 67 Impalan Markon kautta ja oli helppoa kun ei lontoonmurre taivu itellä ni Marko hoiti hienosti koko homman. Itelle jäi auton hakeminen satamasta. Voin kyl suositella tätä,kaikki toimi ja Autokin oli kuviteltua paremmassa kunnossa ! Yks tyytyväinen Lahest. 

Terve!

Kesällä 2011 ostin Pontiacin Johnin välityksellä.Olin aiemmin ,Usa Bil nu sivuston kautta kysellyt Lasse Ekman nimiseltä ruotsalais kaverilta 40 luvun autoja ja hän välitti viestin Johnile joka lähetteli kuvia myytävistä autoista.Homma toimi hyvin,,puuttuva titlekään ei haitannut kaupan tekoa vaan John hommasi asian kuntoon.Aikaahan siinä meni mutta tämä oli tiedossa koska John tiedotti asiasta ja muutenkin rahti yms .menivät kivuttomasti.S.postiin vastasi hyvin ja oikeastaan koko ajan tiedotus auton liikkeistä hyvää.Toimitus aika oli pitkä ,puoli vuotta mutta titlen odotus 6 viikkoa ja sopivan maa rahdin ja meri rahdin sopiminen otti oman aikansa.Suomeen tuonti Johnin mielestä hankalampi kuin ruotsiin, ehdotti minullekkin Göteborgia .Kaiken kaikkiaan prosessista jäi hyvä maku suuhun ja voin kyllä suositella Johnia . Löytyy kaiken näköstä, hintasta ja myös kuntosta eli jatkossakin voin käyttää hänen palvelujaan.

T.Jouko Lehtonen Tornio


( Nykyisin autot tulevat kyllä ihan Suomeen saakka laivalla erittäin kivuttomasti ) 

John ja Marko toimitti Johnin asiakkaalta auton kohtuullisessa ajassa, ja rahdit erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Yhteydenpito on toiminut erittäin hyvin. Voin hyvin suositella käyttämään Atkinsonia auton hankinnassa.


Sandell, Porvoo
Kokemukseni ovat hyvät. Auto oli sitä mitä osasin odottaa, alan harrastajien

mielestä auto on parempi mitä tällä rahalla yleensä on saatavilla.

Asiat hoituivat mallikkaasti, toimitukset ja budjetti piti. Kiitokset Markolle

suosittelen lämpimästi jenkkiauton hankintaa aikovalle. Nettijenkit.com

Terveisin

Kai Lehtinen

0500 785304


Terve!

Nyt sitä sitten Camaro on päässyt perille Tampereen kupeeseen. Ja kyllähän tuo laite kunnoltaan vastaa odotuksia joten ihan tyytyväinen olen kauppoihin. Ensi kesä ajellaan ja todennäköisesti etsitään osia moottorinvaihtoa ajatellen.

Hymy on kyllä ollut herkässä.

Kiitos paljon avustasi. Tämä oli ensimmäinen mutta ei välttämättä viimeinen.

Tommi Koivuniemi

050 3555595

Olemme todella tyytyväisiä uudesta autostamme. Se oli just niin komea kuin kuvissa ja kaikki mitä oli kerrottu autosta piti paikkaansa.

Suurkiitokset Nettijenkeille erinomaisesta palvelusta!!

T. Tom & Maija/onnellisia Skylark omistajia :)